DROPPING BY. #2

Hai. Kayaknya udah ga ada lagi sih yang baca. Pengen aktif tapi apa daya, ga ada wifi cuma pake kuota..
Diriku cuma mau nge post design dump aja disini.

Yang masih inget diriku boleh comment kali ;w;

introduced-specieslast-notethe-coffee-bean-and-tea-leavesgarden-of-blood-rosesall-we-knowheathens

Advertisements

2 thoughts on “DROPPING BY. #2

  1. Visit your blog and found this … OMG VERA I MISS YOU EVEN IDK IF YOU REMEMBER ME OR NAH???
    Andddd of course! Your edits always above my expectation. Gak tahu aku sedang in luv w that minimal poster and the typography tho ai kennot :” especially yg The Coffee Bean and Tea Leaves OMGOMGOMG MY FAV!!!! Indeed you’re talented
    Wordpress sekarang sepi yha… Aku mau comeback jadi ragu-ragu bikos nggak ada temen. Huhu kenapa aku malah curhat. Anyway keep on a good work sensei! ㅋㅋ

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s