[PS EXPERIMENT] #15 – Kuroko V2 || All About That Beat

kuroko timeline

all-about-that-beat

Heyoo~~ Vera in artblock mode’s here!
Aku lagi nggak mood bikin apa-apa kawan, maaf ya ;w;
Yang kuroko itu remake buat timeline facebook ku, maaf ya luluch, maklumi diriku yang sangat malas untuk membuat yang baru ini /digampar
Maafkan kepala Chanyeol yang nggak berhenti-berhenti okay~
KidoV1 itu aku ngomong-ngomong~ :D

Feedback will be very awesome! :DD

Advertisements

2 thoughts on “[PS EXPERIMENT] #15 – Kuroko V2 || All About That Beat

  1. Ish gpp vhey pake minta maap segala kamu nih xD
    Itu btw aku sampe pucing liat pala chanyeol yg gak mau stop itu masaa wkwkwk but as always, you’re awesome! /perasaan sering bgt ya aku bilang awesome haha kamunya sih yang kejagoan xD

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s